Golvläggare i Stockholm

AGV Golv AB är en golvläggare i Stockholm som har gedigen erfarenhet av golvläggning. Vi lägger alla sorters trägolv och tar oss an uppdrag för såväl företag som privatpersoner. Som erfarna golvläggare ger vi dig gärna rådgivning kring ditt nya golv eller renoveringen av ditt befintliga trägolv.

Erfarna golvläggare, bra golvläggare

Erfarenhet och noggrannhet ger dig en bra golvläggare. AGV Golv i Stockholm drivs av Angel Guagua Vasquez som har en bred kompetens och lång erfarenhet i branschen. Förutom Angel arbetar golvläggare med 25-45 års yrkeserfarenhet i företaget.

Golvläggning i Stockholm

Behöver du hjälp med golvläggning? Vi på Angel Golv kan hjälpa dig med allt inom golv. Vi utgår från Tyresö och utför golvläggning i Stockholm med omnejd. Som exempel på några områden som vi är verksamma i kan nämnas Kungsholmen, Södermalm, Nacka, Huddinge, Danderyd, Saltsjöbaden och Vaxholm.

Vanliga frågor till en golvläggare

Vad kostnaden för att anlita en golvläggare är beror helt och hållet på uppdraget. Hur stort är rummet? Vilken typ av golv ska läggas?

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda för pris på din golvläggning.

När du väljer att lägga ett parkettgolv får du ett vackert golv som ger en varm, skön känsla för fötterna. Parkettgolvet har en lång livslängd, det kan slipas om ca 3-4 gånger. Parkett gör sig dock inte i de rum där fukt förekommer.

Känns det lockande att lägga parkettgolv? Med AGV Golv AB som golvläggare kan du känna dig trygg med att du får ett vackert och hållbart resultat. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig till ett vackert parkettgolv.

Vi på AGV Golv AB lämnar alltid fem års garanti på utfört arbete.

AGV Golv AB utför jobb för såväl privatpersoner som företag.

Behöver du en golvläggare? Kontakta oss på AGV Golv AB så berättar vi gärna mer.

Våra golvläggare tar sig gärna an med att hjälpa dig lägga ett helt nytt golv eller att renovera ditt nuvarande trägolv om det är lämpligt. Vilket som är det bästa alternativet beror på ditt nuvarande golvs kondition och vilken typ av förändring du önskar i rummet. Våra duktiga golvläggare ger dig gärna råd för att du ska få det golv som passar dig.