Golvslipning i Stockholm

Golvslipning i Stockholm

Angel Golv – din golvslipare i Stockholm

Funderar du på att förnya ditt golv hemma med hjälp av golvslipning? Då har du kommit helt rätt! Här hos AGV Golv AB hjälper vi dagligen kunder med golvslipning i Stockholm eller i närheten. Vi är ett professionellt företag med anställda som har en stor passion för sitt yrke, och som alltid ser till att ge våra kunder det som de önskar. Med oss till hands kan du ge ditt golv chansen att se ut som nytt igen!

Professionella & flexibla hantverkare

Det är precis vad vi är. Vi arbetar professionellt med alla arbeten som vi tar oss an, och ser alltid till att resultatet blir som våra kunder har tänkt sig. Dina önskemål och behov är därför viktiga för oss, då vi vill att du ska bli så nöjd som möjligt.

Vi har en lång erfarenhet inom golvslipning och arbeten med golv överlag, och kan därför erbjuda våra tjänster till dig oavsett vilken typ av trägolv som du har i ditt hem. Vi har en gedigen kunskap när det kommer till både parkett, furu, fiskben, mosaik med mera.

Golvslipning i Stockholm – pris & villkor

Priset för golvslipning beror på vad för typ av behandling som du vill ha på ditt golv. Vi erbjuder flera olika typer av lackeringar och behandlingar med oljor, och tar betalt per kvadratmeter.

Som kund hos oss kan du alltid känna dig trygg med att du får den bästa tänkbara servicen och ett bra resultat. Om du mot förmodan inte skulle bli helt nöjd, kommer vi självklart tillbaka till dig för att åtgärda eventuella missar i arbetet. Hos oss kan du dessutom använda dig utav ROT-avdraget.

Har du några frågor eller funderingar? Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss, så svarar vi så snart som vi kan!