Golvslipning – pris för dig i Stockholm med omnejd

Golvslipning i Stockholm

Vad kostar golvslipning?

Vi på AGV Golv AB värnar om våra kunder, och strävar alltid efter att kunna erbjuda så bra pris som möjligt för alla våra tjänster. Tack vare vår långa erfarenhet av att möta kunder i Stockholm och hjälpa de med golvslipning, kan vi dessutom ge våra kunder professionellt utförda arbeten av riktigt hög kvalitet. Vi hjälper dig som befinner dig i Stockholmsområdet, och vi har kunder i exempelvis Vasastan, Kungsholmen, Södermalm, Östermalm, Bromma, Enskede, Nacka och Täby. Men vad kostar det då att slipa sitt golv med Angel Golv?

Våra behandlingar i både lack och oljebehandlingar som finns att tillgå, kostar olika beroende på vad det är för golv som du har och hur stor ytan som behöver slipas är. Beroende på vad du har för budget att förhålla dig till, kan du välja mellan de behandlingar som passar dig bäst prismässigt.

Slipa parkettgolv – pris och villkor

Om du är osäker på vilket typ av golv som du har, eller vilken typ av behandling som ditt golv behöver, hjälper vi gärna dig mer än gärna. Utöver rådgivning av vår kunniga personal får du hos oss även alltid en kostnadsfri offert. För många känns det som en säkerhet och lättnad att veta vad den totala kostnaden kommer att bli redan innan arbetet startar, och just därför är ett kostnadsförslag ett perfekt alternativ.

Vi hjälper privatpersoner hemma i deras lägenhet eller hus, men även företagare som behöver hjälp med golvslipning i Vasastan, Kungsholmen, Södermalm, Östermalm, Bromma, Enskede, Nacka och Täby till ett bra pris. Vi tar oss an både små och stora uppdrag, och gör alltid vårt yttersta för att kunna leverera ett bra och hållbart resultat.

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor eller liknande kring våra tjänster. Vi svarar alltid så snart som vi kan!