Golvläggning i Stockholm

Behöver du hjälp med golvläggning i Stockholm? Anlita våra golvläggare för att få ett riktigt parkettgolv installerat av en golvläggare med känsla för kvalitet och finish.  Lägg in ett nytt parkettgolv och ge ditt hem ett nytt utseende. Våra golvläggare installerar alla sorters parkett och trägolv, som till exempel lamellparkett, massiva stavparkettgolv, fiskbenparkett, furugolv, hellimmad mosaikparkett. Vi är specialiserade på olika typer av mönsterläggningar med parkett och trägolv.

Golvläggning för såväl privatpersoner som företag

Vi utför golvläggningsarbeten åt både privatpersoner och företag i Stockholmsområdet. Du kan anlita oss för i stort sett allt som har med golvläggning och golvslipning att göra. Några exempel är läggning av parkett, stavparkett och furu, rivning och montering av golvsockel och läggning av golv vid dörrar.

Garanti på golvläggning

Vi är säkra på att vi alltid gör välutförda arbeten så för att du som kund ska känna dig lika säker när du anlitar oss som golvläggare i Stockholm ger vi dig därför fem års garanti på alla våra utförda arbeten.

Golvläggning trägolv

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med golvläggning!

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt telefonummer

  Ämne

  Ditt meddelande

    Jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas enligt integritetspolicyn