Vi hjälper dig att behandla trägolv

Vi hjälper dig att behandla trägolv

Vitlasera golv, betsa golv eller lacka golv

När det kommer till behandlingar av ditt nyslipade trägolv finns det många olika alternativ. Att välja en ytbehandling kan vara ett svårt val, och kan känner som en svår uppgift när man själv inte har så bra koll på de olika alternativen. Vi har en stor kännedom kring våra olika behandlingar, och hjälper gärna dig att komma fram till vad som passar dig bäst. Olika ytbehandlingar tål olika mycket slitage, och passar för olika typer av hem eller ytor.

Vilken behandling du ska välja beror dessutom på vilket utseende du vill att ditt golv ska få. Ett vitaliserat golv ger ett ljust intryck, och med bets kan du ändra pigmentet till önskad färg, medan ett lackat golv inte nödvändigtvis behöver förändra pigmentet i trägolvet. Kontakta oss för behandling av trägolv i Vasastan, Kungsholmen, Södermalm, Östermalm, Bromma, Enskede, Nacka och Täby.

Professionella & flexibla hantverkare

Det är precis vad vi är. Vi arbetar professionellt med alla arbeten som vi tar oss an, och ser alltid till att resultatet blir som våra kunder har tänkt sig. Dina önskemål och behov är därför viktiga för oss, då vi vill att du ska bli så nöjd som möjligt.

Vi har en lång erfarenhet inom golvslipning och arbeten med golv överlag, och kan därför erbjuda våra tjänster till dig oavsett vilken typ av trägolv som du har i ditt hem. Vi har en gedigen kunskap när det kommer till både parkett, furu, fiskben, mosaik med mera.