Omdömen från några av våra kunder

Golvläggning, 31-32 kvm i Stockholm

Skickade förfrågan för fiskbensparkett i en tvåa. Fick snabbt svar med en enkel, lättförståelig offert, snabba svar, snabb konsultation och ett jättebra utfört arbete till ett bra pris. Angel var professionell och väldigt serviceminded. Mycket nöjd, kan varmt rekommendera AGV Golv AB!

Joakim
2016-04-15

Golvslipning, Olja & Lack 70 kvm i Stockholm

Väl utfört arbete på snabbt och korrekt tillvägagångssätt. En firma att rekommendera!

Tomas
2016-04-04

Golvslipning, Olja & Lack 45 kvm i Stockholm

Jag valde AGV Golv AB för att de snabbt kunde starta och var prisvärda. Jobbet vart mycket fint och klart i tid.

Johnny
2016-04-01

Golvslipning, Olja & Lack 130 kvm i Huddinge

Väldigt nöjd! Trevlig och proffsigt bemötande från start till mål. Gav bra råd och rekommendationer. Bra pris i jämförelse med andra som lämnade anbud.

Niko
2016-01-18

Golvslipning, Olja & Lack 20 kvm i Stockholm

Mycket bra. Svarade snabbt på alla våra mejlfrågor innan arbetet utfördes. Proffsiga och hjälpsamma. Punktliga och ett snyggt jobb med vårt golv. Dessutom väldigt billiga (nästan misstänksamt billiga).

Jonatan
2016-01-08

Slipning av 55 kvm trägolv i Stockholm

Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Otroligt snabbt jobbat! Från att jag ringde tills allt var klart tog det 4 dagar????! Supernöjd med resultatet. Har redan rekommenderat Angelo till flera polare och rekommenderar honom till er alla! Prisvärd och mycket hög kvalitet på både service och resultat!

Johan och Jenny
2015-12-10

Golvslipning, Olja & Lack 180 kvm i Vaxholm

Vi anlitade Angelgolv för slipning och behandling av alla furugolv i vårt hus från början av 1900 talet. Även byte av en plastmatta i köket och ett trappmåleri skulle genomföras. Vi fick en provruta slipad och behandlad med tre olika produkter för att kunna välja rätt färg och ytbehandling. Detta var en mycket bra service då vi var osäkra på vilken behandling som passade oss och våra golv. Angel golv hade mycket god och profficionell kunskap och kunde vägleda oss till rätt beslut. Detta blev vitlutade, vitoljade och neutral hårdvaxade golv. Angelgolv hjälpte oss att flytta runt möbler och arbetade snabbt och proffsigt. Vi valde att genomföra hela golvprojektet då vi var på semester och kom hem till fantastiska golv.

Efter arbetet och fakturering var klart fick vi ett telefonsamtal där AGV Golv AB säkerställde kvalitén och att vi var nöjda. Priset på offerten var bland de lägsta och vi upplever att vi fick väldigt mycket för pengarna. Vi kan verkligen rekommendera AGV Golv AB.

Thomas
2015-11-16

Golvslipning och oljning av ca 30m2 furugolv i Huddinge

Vi kan varmt rekommendera denna firma. Angel kunde påbörja arbetet mycket snabbt efter att vi skickat ut förfrågan, han utförde arbetet inom planerad tid och svarade snabbt och utförligt på våra frågor/önskemål. Han slipade, vitpigmenterade och hårdvaxade våra furuplankgolv på ett helt oklanderligt sätt med ett mycket fint resultat. Vi är helnöjda!

Jessica
2015-11-13

Slipning av furugolv ca 25 kvm i Stockholm

Trevliga, snabba och vi är supernöjda med resultatet. Kommer absolut att anlita dom igen. Rekommenderar dom starkt.

Therese
2015-11-04

Golvslipning, 27 kvm i Stockholm

lätt kommunikation, hjälp att flytta möbler, bra priser som inte ändrade sig utan att jag visste om det, snabb start och kontinuitet i arbetet, kändes väldigt tryggt speciellt när jag bor själv och inte kan nåt om golvslipning osv.

Karolina
2015-09-27

Golvslipning, Olja & Lack 60 kvm i Danderyd

Levde upp till förväntningarna. Höll tid, pris och bra standard på resultatet. Vi ville slipa en ekparkett från -77, vitbetsa och hårdvaxa. Golvet blev nästan som nytt och klart i tid för inflyttningen.

Erika
2015-09-27

Lämna ett omdöme

Utfört arbete*

Ditt namn*

Omdöme

  Jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas enligt integritetspolicyn